Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συντετριμμένος 37χρονος που τον χώρισε η φίλη του επειδή τον στοιχειώνει φάντασμα

Συντετριμμένος 37χρονος που τον χώρισε η φίλη του επειδή τον στοιχειώνει φάντασμα

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 37χρονος Εντ Μπούκερ, πήρε μέρος σε παγανιστική τελετή, με σκοπό να διώξει πνεύματα από στοιχειωμένο σπίτι

Μια απίστευτη ιστορία χωρισμού αποκαλύπτει 37χρονος άντρας από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος μιλώντας στη Mirror αποκάλυψε ότι η φίλη του τον χώρισε, όταν ανακάλυψε ότι τον έχει στοιχειώσει φάντασμα ύψους πάνω από δύο μέτρα.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 37χρονος Εντ Μπούκερ, πήρε μέρος σε παγανιστική τελετή, με σκοπό να διώξει πνεύματα από στοιχειωμένο σπίτι. Βέβαια, πάντα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται εκείνος, οι συνέπειες ήταν πέρα από κάθε φαντασία αφού κάποια πνεύματα τον ακολούθησαν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας, ενώ η καθημερινότητα του γέμισε με επισκέψεις από… την αντίπερα όχθη.

Μερικές από τις καθημερινές παραφυσικές ρουτίνες είναι να βρίσκει γραμμένη τη λέξη «Die» (σ.σ Πέθανε) στα παράθυρα του σπιτιού του.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φέρεται να έχει αποθανατίσει ένα παράξενο πλάσμα να κινείται στο σκοτάδι. Εκείνος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το φάντασμα που τον ακολουθεί.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη σύντροφο του, η οποία κατά τα άλλα ήταν υποστηρικτική, ήρθε όταν το φάντασμα επιτέθηκε και προσπάθησε να την πνίξει την ώρα που κοιμόταν.

«Το φάντασμα αυτό μου έχει καταστρέψει τη ζωή» είπε η 31χρονη Ντόνα την ώρα που του ανακοίνωσε την απόφαση να χωρίσουν.

Ο Εντ αυτή τη στιγμή ψάχνει λύση στο πρόβλημα του, αφού όπως λέει φοβάται πολύ να κοιμηθεί μόνος του στο σπίτι του, ενώ πιστεύει πως το γεγονός ότι το φάντασμα επιτέθηκε πρώτα στην κοπέλα το, ήταν για να την φοβίσει και να την διώξει, ούτως ώστε ο Εντ να μείνει μόνος του και να μπορέσει να τον βασανίσει…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024