Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πράσινο φως για το Skoda Kodiaq RS

Πράσινο φως για το Skoda Kodiaq RS

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής της σπορ προσανατολισμού έκδοσης του Kodiaq η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην έκθεση του Παρισιού.

Η τσεχική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής της σπορ προσανατολισμού έκδοσης του Kodiaq η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στο Nurburgring με την προοπτική να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην έκθεση του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο.

Σε αντίθεση με το μοναδικό μέλος της γκάμας των RS της Skoda, Octavia, το Kodiaq RS αναμένεται να είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με diesel μοτέρ 2,0 λίτρων το οποίο θα συνδυάζεται επίσης αποκλειστικά με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς.

Σε ό,τι αφορά τις προσφερόμενες επιδόσεις, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, το Kodiaq RS αναμένεται να αξιοποιήσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου diesel μοτέρ του VW Passat η ισχύς του οποίου διαμορφώνεται σε 240 ίππους και 500 Nm ροπής.

Αυτό που επίσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι κατά πόσο η έκδοση RS θα αφορά τόσο την πενταθέσια όσο και την επταθέσια έκδοση του τσεχικού SUV.

Όπως και να έχει ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι η Skoda θα φροντίσει να πλαισιώσει την παρουσία του νέου κινητήρα κάτω από το καπό του Kodiaq με μια σειρά βελτιώσεων σε ανάρτηση, σύστημα πέδησης και διεύθυνσης που θα αναλάβουν να δώσουν το στίγμα του σπορ προσανατολισμού της έκδοσης ενώ δεν πρόκειται να λείψουν και οι αναλόγου ύφους αισθητικές παρεμβάσεις.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024