
Άψογη σε επίθεση και άμυνα η Βραζιλία πάει Μουντιάλ ως το απόλυτο φαβορί
Η «Σελεσάο» επικράτησε με 3-0 της Αυστρίας στη Βιένη, στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Την Βραζιλία την έχουν χαρακτηρίσει ένα από τα φαβορί του επερχόμενου Μουντιάλ κι εκείνη κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τις προβλέψεις.
Η «Σελεσάο» επικράτησε με 3-0 της Αυστρίας στη Βιένη, στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η ομάδα του Τίτε είχε μεγάλα κέφια, ενώ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι σκληροτράχηλη και στην άμυνα. Ο Ζεσούς στο 39′ έκανε το 1-0 που ήταν και στο σκορ του ημιχρόνου, ενώ ο Νεϊμάρ με εκπληκτική ενέργεια στο 63′ έκανε το 2-0.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κουτίνιο έξι λεπτά αργότερα. Ο άσος της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.
Η Βραζιλία για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν έχει δεχτεί γκολ, κάτι που αποδεικνύει ότι στη φιλοσοφία του Τίτε δεν είναι μόνο η επίθεση!
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ
- Κεφαλονιά: «Θύμα κυκλώματος μαστροπείας η Μυρτώ», λέει ο πατέρας της – Στο κάδρο των ερευνών νέα πρόσωπα
- Βερόνα-Μίλαν 0-1: Οι ροσονέρι προσπέρασαν τη Νάπολι και είναι 2οι – Αγκαλιά με θέση για το Champions League
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι 4-1: Σπουδαία νίκη για τους «ρεντς» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκιμπς-Γουάιτ
- Έβερτον – Λίβερπουλ 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Φαν Ντάικ

