Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mε εισαγγελική παρέμβαση ακυρώθηκε το «Indie Free Festival»

Mε εισαγγελική παρέμβαση ακυρώθηκε το «Indie Free Festival»

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν ώστε να μην στηθεί το ολονύχτιο μουσικό φεστιβάλ

Επέμβαση των ΜΑΤ στο Πεδίον του Άρεως πραγματοποιήθηκε το Σάββατο προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί το μουσικό Φεστιβάλ «Indie Free Festival», το οποίο θα διαρκούσε από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου έως τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Η επέμβαση της Αστυνομίας με δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας) σημειώθηκε μετά από μία ακόμα εκδήλωση την Παρασκευή τη νύχτα, στην εφαπτόμενη του Πάρκου, πλατεία Πρωτομαγιάς, από το «Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών – Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη», η οποία κράτησε μέχρι τις 4 τα ξημερώματα.

Οι ολονύκτιες συναυλίες στην πλατεία Πρωτομαγιάς και το Πεδίον του Άρεως που πραγματοποιούνται για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα, σε συνδυασμό με τη μη λειτουργία των βασικών υποδομών του Πάρκου (παιδικές χαρές, κιόσκια, υδάτινες διαδρομές, δημόσιες τουαλέτες κ.ά.) και τη λειτουργία της πιάτσας εμπορίου ναρκωτικών στο δυτικό τμήμα του Πεδίου του Άρεως, έχουν προκαλέσει την παραγγελία εισαγγελικής έρευνας από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για πράξεις ή παραλείψεις που έχουν φέρει το Πεδίον του Άρεως στη σημερινή του κατάσταση.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, αποχώρησαν από το Πεδίον του Άρεως χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια, δηλώνοντας ότι θα ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024