H Σακίρα βγάζει στο σφυρί την έπαυλη στο Μαϊάμι
Η τιμή πώλησης της έπαυλης του 1950 είναι τώρα 11,6 εκατ. δολάρια.
Η σταρ της ποπ Σακίρα αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλή της στην παραλία του Μαϊάμι, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια αγόρασε το ακίνητο έναντι 3,3 εκατ. δολ. το 2001 λίγο πριν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το πρώτο αγγλικό single της «Whenever, Wherever».
Η τιμή πώλησης της έπαυλης του 1950 είναι τώρα 11,6 εκατ. δολάρια.
Δεκαεπτά χρόνια μετά, η Σακίρα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, με μια σειρά μουσικών βραβείων και με άλμπουμ με πολύ καλές πωλήσεις. Το ακίνητό της στη Φλόριντα επίσης έχει αναμορφωθεί πλήρως. Βρίσκεται σε έκταση 2.023 τμ στον όρμο Μπισκέιν με ιδιωτική αποβάθρα. Η κατοικία των 808 τμ είναι σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τη λευκή άμμο της παραλίας του Μαϊάμι.
Η έπαυλη είναι εξωτερικά βαμμένη λευκή και φωτεινή με μινιμαλιστική, σύγχρονη αισθητική. Διπλές πόρτες ανοίγουν στην τραπεζαρία και ένα μεγάλο παράθυρο έχει θέα προς την πίσω αυλή και την πισίνα.
Έχει σαλόνι με μοντέρνο τζάκι, κουζίνα, δωμάτιο ψυχαγωγίας, γυμναστήριο, γραφείο και έξι υπνοδωμάτια.
Η Σακίρα είχε προσπαθήσει ξανά να πουλήσει το ακίνητο, το 2013 έναντι 14,95 εκατ. δολ. και αργότερα μείωσε την τιμή κατά 2 εκατ. δολάρια.
Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το Page Six, προσπαθεί να το πουλήσει με τη βοήθεια του ετεροθαλούς αδελφού της, μεσίτη, Αντόνιο Μεμπάρακ. Η Σακίρα και ο σύντροφός της, Ισπανός ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ είναι ιδιοκτήτες αρκετών σπιτιών και περνούν τον περισσότερο χρόνο στην Ισπανία.
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442