Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τιμήθηκε στο «Αντώνης Φώτσης» ο... Φώτσης

Τιμήθηκε στο «Αντώνης Φώτσης» ο… Φώτσης

Ο δήμος Ζωγράφου τίμησε τον Αντώνη Φώτση για τη συνεισφορά του στο Ελληνικό Μπάσκετ, με το κλειστό των Ιλισίων να παίρνει το όνομα του Έλληνα φόργουορντ

Παρουσία πολλών αστέρων του ελληνικού μπάσκετ, ο δήμος Ζωγράφου τίμησε σήμερα τον Αντώνη Φώτση, δίνοντας το όνομά του στο κλειστό γυμναστήριο των Ιλισίων.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Δήμος Ντικούδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο Νώντας Παπαντωνίου, ο Λευτέρης Κακιούσης, ήταν μεταξύ των παλαιών φίλων, συμπαικτών, αντιπάλων και προπονητών του «Μπάτμαν», που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, την οποία χαιρέτησε η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Αντώνης Φώτσης απευθύνθηκε στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο κλειστό των Ιλισίων, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα πάνω απ΄ όλα να ευχαριστήσω τον δήμο Ζωγράφου για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βρίσκεται εδώ πέρα, παλιούς συμπαίκτες και προπονητές. Γενικά, άτομα που τα γνωρίζω όλη μου τη ζωή. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χαρά μου. Ελπίζω όλο αυτό που γίνεται εδώ πέρα να γίνει ένα μάθημα για όλο τον κόσμο. Ότι από τη στιγμή που τα κατάφερα εγώ να μπει το όνομά μου σ’ αυτό το γήπεδο απλά με μία μπάλα και μία μπασκέτα, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει ο καθένας σας αν προσπαθήσει σκληρά γι’ αυτό που θέλει και ζητά».

Sports in

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024