
Με την παρέλαση στην πλ. Συντάγματος ολοκληρώθηκε το Athens Pride
Πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα για να πάρει μέρος στο 14ο Athens Pride
Πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος για να συμμετάσχει στο 14ο Athens Pride.
Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΡΟΥΣΑ» το φετινό Athens Pride εστίασε στη θηλυκότητα, όπως βιώνεται κάθε μέρα σε κάθε έκφανσή της.
Κρατώντας μπαλόνια και πλακάτ οι συγκεντρωμένοι είπαν «ναι» στο Athens Pride- Φεστιβάλ υπερηφάνειας κι «όχι» σε διακρίσεις και προκαταλήψεις.
Αρκετά ήταν τα περίπτερα μη κυβερνητικών οργανώσεων καθώς και πολιτικών νεολαιών που στήθηκαν κατά μήκος της πλατείας Συντάγματος, με τον κόσμο να τα επισκέπτεται για να ενημερώνεται για διάφορα θέματα.
«Στο φετινό Athens Pride γιορτάζουμε όλες τις θηλυκότητες, αυτές που επιλέξαμε και αυτές που αρνηθήκαμε», ανέφερε η ανακοίνωση των διοργανωτών του φεστιβάλ.
Οι δραστηριότητες κορυφώθηκαν με τη μεγάλη πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Συντάγματος και κατέληξε στην Πλ. Κλαυθμώνος, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα υπέρ της εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ.
Μετά την ολοκλήρωση της πορείας ξεκίνησε το καθιερωμένο πάρτι με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, της Μαρίνας Σάττι, της Ευρυδίκης και της Ελεονώρας Ζουγανέλη.
Το σήμα του Athens Pride στη Βουλή
Για πρώτη φορά φέτος, η Βουλή συμμετείχε στην διοργάνωση του Athens Pride, προβάλλοντας το λογότυπο του φορέα στην αριστερή πλευρά της πρόσοψής της. .
- Σεισμός Κρήτη: Η εκτίμηση Χουλιάρα για τη σεισμική ακολουθία
- Τα σνακ που χαρίζουν ενέργεια (πριν την προπόνηση)
- Προς κατάργηση η προσωρινή σύνταξη
- Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο
- Ο Κόλμαν Ντομίνγκο δεν θεωρεί ότι το «Michael» αποκρύπτει την αλήθεια
- Πως το παρελθόν επηρεάζει τις σχέσεις μας




