Ο Παπασταθόπουλος έχει υπογράψει στην Άρσεναλ αποκαλύπτει η L΄ Εquipe
Στις αρχές τις εβδομάδας το γερμανικό περιοδικό kicker, είχε αποκαλύψει ότι έως την Κυριακή ο Sokratis θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αρσεναλ
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει υπογράψει ήδη στην Αρσεναλ! Αυτό αποκαλύπτει η έγκυρη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe, που αναφέρει, επικαλούμενη πληροφορίες της, ότι ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός, αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή του αγγλικού συλλόγου, μετά τη μετακίνηση του Λιχτστάινερ στο Βόρειο Λονδίνο την Τρίτη.
Μάλιστα στις αρχές τις εβδομάδας το γερμανικό περιοδικό kicker, είχε αποκαλύψει ότι έως την Κυριακή ο Sokratis θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αρσεναλ. Κάτι, όπως υποστηρίζουν οι Αγγλοι, μπορεί να έχει ήδη…κρυφά.
Οι Γερμανοί αναφέρουν ότι Αρσεναλ θα δώσει στην Ντόρτμουντ 17 εκατ ευρώ, ενώ ο Παπασταθόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο με την Αρσεναλ έως το 2021, με καθαρές ετήσιες αποδοχές 5 εκατομμύρια ευρώ, διπλάσια χρήματα από το συμβόλαιο που προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε με την Ντόρτμουντ έως το 2021.
Αντικαταστάτης του στην Ντόρτμουντ θα μπορούσε να είναι ο 22χρονος Γάλλος Αμπντού Ντιαλό της Μάιντς.
Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Παπασταθόπουλου, σε συνέντευξή του, είχε αναφέρει πως η μεταγραφή επρόκειτο να ολοκληρωθεί την Τρίτη.
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν για σχεδόν έναν μήνα τις πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Αντιδράσεις στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
