Νέο «βασιλικό» συμβόλαιο της Τότεναμ στο Κέιν
Με το Μουντιάλ να απέχει μόλις λίγες μέρες, η Τότεναμ «έδεσε» τον Χάρι Κέιν στο βόρειο Λονδίνο με νέο «ηγεμονικό» συμβόλαιο
Κάτοικος Λονδίνου παραμένει ως το 2024 ο Χάρι Κέιν, παρά τις «σειρήνες» της Ρεάλ και άλλων κορυφαίων συλλόγων.
Ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής των «πετεινών» που πέρσι πέτυχε 30 γκολ και έχασε στο νήμα το χρυσό παπούτσι από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, υπέγραψε νέο 6ετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους.
O Ντάνιελ Λέβι προσέφερε μια γενναία αύξηση απολαβών στο αστέρι της ομάδας του, με τον Άγγλο επιθετικό να βάζει στην τράπεζα του 200 χιλ. λίρες κάθε βδομάδα και περίπου 15 εκατ. ετησίως.
Έτσι ο Κέιν έδειξε της διάθεσή του να παραμείνει sto Βόρειο Λονδίνο, ενώ είναι ο πλέον υψηλόμισθος παίκτης της Τότεναμ και ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους στην Αγγλία.
- Ο Ice Cube κέρδισε το βραβείο του «χειρότερου ηθοποιού»
- Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Του έδωσε αυτοπεποίθηση η ανανέωση του συμβολαίου του»
- Έρχεται ο καθαρισμός οικοπέδων για το 2026
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Άνετη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» που φουλάρουν για… σεντόνι
- Β. Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- LIVE: Άρσεναλ – Έβερτον


