Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

Ο κ. Καμπόσος είχε προβεί σε αντισημιτικές δηλώσεις

Εκτός Νέας Δημοκρατίας είναι ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόρος μετά τις προκλητικές του αναφορές για τον Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κ. Καμπόρος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook βίντεο στο οποίο αφήνει ρατσιστικά υπονοούμενα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης.  Η διαγραφή του έγινε με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»
Στο βίντεο ο κ. Καμπόσος αναφέρει μεταξύ άλλων: ««Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και χιλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες… Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που αναφερόταν στις δηλώσεις του κ. Καμπόσου.

«Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη» ανέφερε η ανακοίνωση και συνεχίζει: «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024