Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο φιλόδοξο στοίχημα της Volvo για την αυτόνομη οδήγηση

Το νέο φιλόδοξο στοίχημα της Volvo για την αυτόνομη οδήγηση

Η Volvo γίνεται η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θέτει στόχους πωλήσεων για αυτοκίνητα που εξοπλίζονται με σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

H σουηδική φίρμα ανακοίνωσε τους στόχους της για την τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης, οι οποίοι παρεμπιπτόντως αποτελούν από τους πλέον φιλόδοξους της αυτοκινητοβιομηχανίας συνολικά, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Σουηδών, έως το 2025 ένα στα τρία Volvo που θα διατίθενται, θα ανήκει στην ελίτ των οχημάτων με σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Παράλληλα με τον στόχο για τα αυτοκίνητα με σύστημα αυτόνομης οδήγησης, η σουηδική φίρμα ανακοίνωσε ότι τα μισά αυτοκίνητα της γκάμας της θα διατίθενται μέσω της υπηρεσίας χρονομίσθωσης Care by Volvo που δημιούργησαν οι Σουηδοί, ευελπιστώντας να προσελκύσουν έως και πέντε εκατομμύρια πελάτες αλλά και μια νέα πηγή εσόδων.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις προβλέψεις του επιχειρηματικού σχεδίου όπου εντάσσονται οι παραπάνω στόχοι, η Volvo στοχεύει σε αντίστοιχα περιθώρια κέρδους με τις άλλες premium αυτοκινητοβιομηχανίες συνεπικουρούμενης της αυξημένης ζήτησης για οχήματα αυτόνομης τεχνολογίας από εταιρείες παροχής υπηρεσιών μετακίνησης.

«Αυτές οι πρωτοβουλίες θα συμβάλλουν στην μεταμόρφωση της Volvo από μια αυτοκινητοβιομηχανία υπό τη στενή έννοια του όρου σε μια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Volvo, Hakan Samuelsson ο οποίος και παρουσίασε το αναβαθμισμένο επιχειρηματικό σχέδιο της σουηδικής φίρμας.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024