Παρά την αρχική επιθυμία του Γιώργου Δώνη για υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας τεχνικός θα υπογράψει εν τέλει, για τρία χρόνια.
Φαίνεται πως τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντησή του με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ τον έπεισαν και πλέον ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος λειτουργεί ήδη ως προπονητής του «τριφυλλιού», παρά το γεγονός πως ακόμα, δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές, θα ηγηθεί της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για αγωνιστική ανάκαμψη.
Τα τυπικά της υπόθεσης για να ανακοινωθεί επίσημα ο Δώνης, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο το αργότερο.
Πτώση στην κατάταξη του τένις σημείωσαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, κατά επτά και μία θέση αντίστοιχα. Ο Σίνερ Νο1 στους άνδρες και η Σαμπαλένκα στις γυναίκες.