Όταν λέμε Ταύρος εν υαλοπωλείο το εννοούμε. Το θερμοκέφαλο ζώο του ζωδιακού κύκλου περιγράφεται  εύκολα από τον θυμό του. Έχει υπομονή και αντοχή αλλά όλα τελειώνουν όταν θυμώσει ή τον εκνευρίσεις. Τον κάνει έξαλλο η αγένεια και οι κακοί τρόποι. Η αγάπη του για τα όμορφα και ποιοτικά πράγματα είναι το μάντρα του και δεν θα περάσεις όμορφα αν του χαλάσεις την αισθητική.

Το παιδί της Αφροδίτης, που του αρέσουν τα λούσα και η χλιδή, θέλει ανθρώπους που να του μοιάζουν οπότε οτιδήποτε εκτός… τον σοκάρει! Η αγένεια τον ξενερώνει και τον θυμώνει ταυτόχρονα. Φαγητό, χρήματα και σεξ είναι αδιαπραγμάτευτα στην ατζέντα του, οπότε αν είσαι στην αντίπερα όχθη μην τον πλησιάσεις.

Φέρεται σαδιστικά, ναρκισσιστικά και μπλέκει με άτομα που ξέρει πως θα του δώσουν τα πάντα, γι’ αυτό και καθυστερεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Μην προσπαθήσεις να τον πατρονάρεις και του επιβάλεις τις ιδέες σου γιατί θα κοκκινίσει από θυμό. Δεν μοιράζεται τα προσωπικά του αντικείμενα και δεν θέλει να του ανακατεύεις τα πράγματα. Μακριά από το νεσεσέρ του και τα συρτάρια του. Είναι ΜΟΝΟ για εκείνον.