Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολύχρωμα ποδήλατα κατακλύζουν την Νέα Υόρκη

Πολύχρωμα ποδήλατα κατακλύζουν την Νέα Υόρκη

Γιατί να γίνει η πόλη πιο πράσινη όταν μπορεί να γίνει πολύχρωμη;

Ο Λορέντζο Μαρτόνε από το 2013 έχει αποφασίσει να κάνει την πόλη πιο χρωματιστή. Είναι δημιουργός της εταιρίας  «Martone Cycling Co.», που έχει δημιουργηθεί από την λατρεία του ίδιου για τα ποδήλατα. Από την παιδική του ηλικία και συγκεκριμένα από τότε που πήρε το πρώτο του ποδήλατο δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του δίχως κράνος και ακτίνες! Η εταιρεία, με έδρα την Νέα Υόρκη, δημιουργεί δίτροχα με έντονο χαρακτήρα, μοδάτα, χαρούμενα και πάνω από όλα με χαρακτηριστικό σχεδιασμό.

Η ιδέα που τον ώθησε στην κατασκευή είναι η ίδια η πόλη και οι ανάγκες των κατοίκων. Mπορεί  κανείς  να οδηγεί ποδήλατο και να το έχει στο σπίτι του και σας διακοσμητικό αντικείμενο. Στην Νέα Υόρκη τα σπίτια είναι πολύ μικρά και σχεδόν κανείς δεν έχει αποθήκη με σκοπό να έχουν όλοι τα ποδήλατα τους μέσα στο διαμέρισμα τους. Έτσι αυτά τα ποδήλατα πόλης, με άψογο σχεδιασμό και φτιαγμένο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, προσδοκά να κερδίσει τις εντυπώσεις των κατοίκων.

Τα μοντέλα που δημιουργεί ο Μαρτόνε είναι δύο, ένα ανδρικό και ένα γυναικείο. Φυσικά είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα να μπορούν να κουβαλήσουν τσάντα, φορητό υπολογιστή και πολύ στιλ. Οι αναβάτες μπορούν να μείνουν ήσυχοι για την μοναδικότητα του κάθε τεμαχίου και για την άψογη ποιότητα των υλικών. Παρακάτω δείτε την διαδικασία παραγωγής!

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024