Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ - Προμηθέας: Πράξη δεύτερη

ΠΑΟΚ – Προμηθέας: Πράξη δεύτερη

ΠΑΟΚ και Προμηθέας έρχονται αντιμέτωποι στον δεύτερο αγώνα των «μικρών» τελικών της Basket League (18:30), με τους «Θεσσαλονικείς» να έχουν το προβάδισμα στη σειρά με 1-0

Το δεύτερο βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης της Basket League, επιθυμεί να πραγματοποιήσει σήμερα (6/6, 18:30) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Προμηθέα.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πρώτο αγώνα των «μικρών» τελικών, «έκλεψε» το πλεονέκτημα έδρας από τους «Πατρινούς», επικρατώντας με 79-81, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όπου ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο ορθολογικά, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του Προμηθέα και έφτασε στη νίκη.

Από την άλλη, η ομάδα του Μάκη Γιατρά στηρίχθηκε πολύ στο τρίποντο, χωρίς να δικαιωθεί, ωστόσο η μαχητικότητα και το πάθος των παικτών κράτησαν την ομάδα στο παιχνίδι, η οποία έμεινε στη διεκδίκηση του αγώνα μέχρι το τέλος.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα είναι διαθέσιμος, καθώς επέστρεψε από το ΝΒΑ Global Camp του Τρεβίζο.

Για τον Προμηθέα, η κατάσταση του Μίλαν Μιλόσεβιτς κρίνεται αβέβαιη, ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος χάνει την αναμέτρηση και πιθανότατα, ολόκληρη τη σειρά.

Υπενθυμίζεται πως στην κανονική περίοδο, ο Προμηθέας επικράτησε του ΠΑΟΚ δύο φορές (73-79 στην «Πυλαία», 81-68 εντός έδρας).

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024