Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τον Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Πάιατ

Με τον Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Πάιατ

«Την υποστήριξη των ΗΠΑ για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια του Πατριαρχείου αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την οικοδόμηση γεφυρών μεταξύ των εθνών» εξέφρασε ο αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

«Πάντοτε είναι τιμή να συναντιέμαι με την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και να του εκφράζω την υποστήριξη των ΗΠΑ για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια του Πατριαρχείου αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την οικοδόμηση γεφυρών μεταξύ των εθνών», δήλωσε με ανάρτησή του στο Twitter, ο αμερικανός πρεσβευτής, Τζέφρι Πάιατ, μετά την επίσκεψή του στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, το μεσημέρι της Τρίτης.

Ωστόσο, ως φαίνεται, τα θερμά του αισθήματα για το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο αμερικανός πρεσβευτής τα είχε εκφράσει και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε μονές του Αγίου Ορους.

Σε ανάρτησή του από τη Μονή Βατοπεδίου, ο Τζέφρι Πάιατ αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο και συγκεκριμένα στην στήριξη των ΗΠΑ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ειδικότερα, έγραψε: «Είχα την τιμή να γνωρίσω τον μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο στο Βατοπέδι. Είχαμε σημαντική συζήτηση σχετικά με την Ορθοδοξία παγκοσμίως και την στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στο Οικουμενικό Πατριαρχείο».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024