Σε τιμωρία του Τζίτζι Μπουφόν προχώρησε η UEFA μετά τη λογομαχία του 40χρονου με τον διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League
Ο Ιταλός τερματοφύλακας είχε αποβληθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μαρκ Όλιβερ, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του για τον καταλογισμό πέναλτι στους «μερένχες» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Έτσι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τιμώρησε τις πράξεις του θρύλου της Γιουβέντους με ποινή τριών αγωνιστικών.
Υπενθυμίζεται πως ο «Τζίτζι» έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους «Μπιανκονέρι», με την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Σε περίπτωση που συνεχίσει στους Παριζιάνους, τότε θα χάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.