Τον «διάδοχο» του Τζίτζι Μπουφόν είδαν στο πρόσωπο του Ματία Περίν οι Γιουβεντίνοι, με τον 25χρονο πορτιέρο να βρίσκεται στο Τορίνο προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις στου «μπιανκονέρι»
Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό της Γιουβέντους φέρεται να είναι ο Ματία Περίν.
Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του εμβληματικού της αρχηγού, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, η «βέκια σινιόρα» βρέθηκε στην αναζήτηση τερματοφύλακα, με τον Ιταλό πορτιέρο να φαντάζει ως η ιδανική επιλογή.
Αν και οι τορινέζοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και παλαιότερα για τον 25χρονο, μια σειρά τραυματισμών έφεραν δεύτερες σκέψεις στους διοικούντες της Γιουβέντους.
Ωστόσο ο Περίν πραγματοποίησε νέα καλή σεζόν με τη φανέλα της Τζένοα (η οποία κινήθηκε για ακόμη μια χρονιά στη μετριότητα) και φαίνεται έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Ο διεθνής τερματοφύλακας με τη φανέλα της «Σκουάντρα Αζούρα» βρίσκεται στο Τορίνο όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει με τους πρωταθλητές Ιταλίας.
Στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να έχει στάτους αναπληρωματικού, πίσω από τον Πολωνό Βόιτσεχ Σέσνι.
Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 12 εκατ. ευρώ, ενώ με συγκεκριμένα μπόνους μπορεί να υπερβεί τα 15 εκατ.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, που ανήκει την ΕΠΣ Αχαΐας, συμμετείχε στην επιχείρηση της σύλληψης του 89χρονου στην Πάτρα, που άνοιξε πυρ στο κέντρο της Αθήνας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague
Δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν την ΑΕΚ να έχει καταθέσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ, πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Μίλαν - Διαψεύδει η ΑΕΚ.