Τα οξυμένα προβλήματα παραβατικότητας και ανομίας στα Εξάρχεια είχε την ευκαιρία να συζητήσει με επιτροπή κατοίκων της περιοχής, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Υπενθυμίζοντας η κ. Γεννηματα ότι στα Εξάρχεια, μία ήσυχη, αγαπημένη γειτονιά που έσφυζε από ζωή, όπως είπε, πέρασε τα παιδικά της χρόνια, τόνισε ότι η παραβατικότητα και η βία έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αφόρητη.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε χώρο στην ανομία και την αυθαιρεσία, ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη τυφλή βία. Οι πολίτες των Εξαρχείων πήραν την πρωτοβουλία να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους για ασφάλεια και να θέσουν την κυβέρνηση ενώπιων των ευθυνών της. Ευθύνες που παρά τη διαχρονικότητα του προβλήματος είναι μεγάλες. Ξεπερνούν τον κ. Τόσκα και βαρύνουν προσωπικά τον κ. Τσίπρα» υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι και θα παραμείνει ενεργά στην πρώτη γραμμή στήριξης των πολιτών που δικαιούνται να εργάζονται και να ζουν σε μία ήσυχη και ασφαλή πόλη.