Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την ακόλουθη υποστήριξε ότι αιτήθηκε την ακρόαση της κ. Παπασπύρου ώστε να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις

Το αίτημα που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία για την ακρόαση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αιτιολόγησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης η ΝΔ καλεί την κ. Παπασπύρου ώστε να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις για τις συνεχείς εναντίον της καταγγελίες για μη αντικειμενική εκπλήρωση των καθηκόντων της.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι «ήδη η Ελληνική Δικαιοσύνη διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες εναντίον του κλιμακίου της Γενικής Επιθεώρησης, που διενεργεί τον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ, για το εάν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες των εργαζομένων για απειλές και εκβιασμούς εναντίον τους, με σκοπό όχι την εξεύρεση της αληθείας, αλλά τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων».

«Επιπλέον, η κ. Παπασπύρου καλείται να εξηγήσει γιατί, αν και έχει δεχθεί πολλαπλές καταγγελίες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί της παρούσης διοικήσεως, έως σήμερα δεν έχει διενεργήσει κανέναν ουσιαστικό έλεγχο των καταγγελιών αυτών παρά τις πολλές δημόσιες διαβεβαιώσεις της για το αντίθετο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr