Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα παπούτσια του εκδικητή

Τα παπούτσια του εκδικητή

Η συνεργασία Vans με την Marvel φτιάχνουν μια κολεξιόν για… υπερήρωες

Για να γιορτάσουν την επιτυχία της πρωτοποριακής ταινίας φαντασίας  «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας » η εταιρία Vans και η Marvel έχουν συναντηθεί για μια συλλογή από πάνινα παπούτσια εμπνευσμένη από την ταινία.

Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρίες  Vans και Marvel  σχεδίασαν παπούτσια, σε σχήματα ήδη κλασσικά για τους φίλους της Vans και τα εικονικά  Sk8-Hi, Old Skool και Slip-On είναι έτοιμα για δράση. Το Old Skool  αποτίει φόρο τιμής στους αρχικούς τέσσερις εκδικητές – Captain America, Iron Man, Hulk και Thor – και τα στυλ Slip-On και Sk8-Hi παίρνουν τα εμπνευσμένα συνθήματα τους από τον Black Panther και τον Spiderman.

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι οι Avengers στο μοντέλο του  Old Skool δανείζουν τέσσερις ήρωες της ταινίας σύμβολά – κατατεθέν  τους. Η ασπίδα του Captain America, η θωρακική πλάκα του Iron Man, ο τολμηρός χρωματισμός του Hulk και τα πτερύγια του κράνους Thor έρχονται μαζί για ένα είδος προσέγγισης «Frankenstein» στην εμφάνιση του Old Skool.

Μπορείτε να δείτε τη συλλεκτική συλλογή Vans and Marvel’s Avengers με θέμα τα παραπάνω. Τα παπούτσια κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό και είναι ήδη έτοιμα για πώληση. Είστε έτοιμοι για μάχη;

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024