Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
Συνελήφθησαν 15 αλλοδαποί και ένας Έλληνας, ενώ ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή ακόμη εννέα ατόμων
Ακόμη ένα καίριο «χτύπημα» σε κυκλώματα ναρκωτικών κατάφερε η αστυνομία. Ύστερα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στην περιοχή της Ομόνοιας.
Συνελήφθησαν 15 αλλοδαποί και ένας Έλληνας, ενώ ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή ακόμη εννέα ατόμων.
Σε βάρος των εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για παραβάσεις του νόμου για τις εξαρτησιογόνες ουσίες, τα όπλα και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών ταυτοποιήθηκαν, με τη χρήση τεχνικών και φυσικών μεθόδων, πάνω από 1.200 αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του κυκλώματος, κατανεμημένα σε δύο υποομάδες, δρούσαν τουλάχιστον από τις αρχές του χρόνου, προμηθεύοντας συστηματικά με ναρκωτικές ουσίες περίπου 250 με 300 τοξικομανείς την ημέρα. Μάλιστα, για να καλύπτουν την δράση τους αποθήκευαν και έκρυβαν τις ναρκωτικές ουσίες και τα παράνομα κέρδη τους σε δύο παντοπωλεία στην περιοχή της Ομόνοιας, τα οποία λειτουργούσαν ως «βιτρίνα».
Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 13.000 ευρώ, 40 κινητά τηλέφωνα και πολλές αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Φωτιά στη Φθιώτιδα: Σηκώθηκαν 11 εναέρια, ήχησε το 112
- Λιακούλη στη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ιδεολογικό χάος στη ΝΔ για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών
- ΕΛΑΣ: Ο συνολικός πλούτος αυξάνεται, η ευημερία δεν μοιράζεται δίκαια – Ευνοείται το 1% σε βάρος του 99%
- Το κάδρο της ναυαγισμένης «εξυγίανσης» και η συμμαχία από τα παλιά
- ΠΑΣΟΚ: Αποτροπιασμός για το βίαιο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με στόχο στελέχη της ΝΔ – Δεν χωρά στη δημοκρατία
- Ανδρουλάκης: Επίκαιρη ερώτηση στον Μητσοτάκη για την ακρίβεια
- Βουλή: Αλλαγές στα Δικαστικά Συμβούλια των Καραμανλή και Τριαντόπουλο λόγω συνταξιοδοτήσεων
- Χείλη ερμητικά κλειστά: Πόσοι είχαν υπογράψει συμφωνίες εμπιστευτικότητας με τα θύματα του Έπσταϊν;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442