Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άφαντος ο δράστης που σκότωσε 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα

Άφαντος ο δράστης που σκότωσε 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε το βράδυ της Δευτέρας σε καταυλισμό Ρομά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της ένα 13χρονο κορίτσι, έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές. Οι αρχικές πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως η ανήλικη δεν είχε σχέση με το περιστατικό, αλλά οι πυροβολισμοί έπεσαν λόγω προσωπικών διαφορών του δράστη […]

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε το βράδυ της Δευτέρας σε καταυλισμό Ρομά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της ένα 13χρονο κορίτσι, έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές.

Οι αρχικές πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως η ανήλικη δεν είχε σχέση με το περιστατικό, αλλά οι πυροβολισμοί έπεσαν λόγω προσωπικών διαφορών του δράστη με ενήλικους στον καταυλισμό των Ρομά.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για επεισόδιο που προκλήθηκε στα όρια του καταυλισμού την στιγμή που ο φερόμενος ως δράστης περνούσε από την περιοχή και για κάποιο λόγο διαπληκτίστηκε με ορισμένους από τους Ρομά.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πυροβόλησε τον έναν από αυτούς στα πόδια και τον τραυμάτισε αλλά τα σκάγια έπληξαν θανάσιμα και το άτυχο κοριτσάκι που βρισκόταν κοντά.

Μετά το περιστατικό με τον θάνατο της 13χρονης, ομάδες  Ρομά  προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα που φέρεται να ανήκει στον άνθρωπο που υπέδειξαν ως πιθανό δράστη ενώ οι συγγενείς του έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή υπό το φόβο αντιποίνων.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024