Μικρή σε έκταση αλλά μεγάλη σε σημασία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την παρέμβαση της Opel στα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με τα οποία εφοδιάζει τις προτάσεις της και ειδικότερα το Insignia το οποίο οδηγεί τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της γερμανικής φίρμας.

Tα “Multimedia” και “Multimedia Navi Pro” υποστηρίζουν το Android Auto και Apple Car Play, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη επικοινωνία με συσκευές κινητής τηλεφωνίας είτε ασύρματα μέσω Bluetooth είτε μέσω της θύρας USB.

H έγχρωμη οθόνη αφής η οποία υποστηρίζει τη λειτουργία των νέων συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας φτάνει έως και τις 8 ίντσες, ενώ στην περίπτωση του Multimedia Navi Pro ανάμεσα στις λειτουργίες που υποστηρίζει είναι και εκείνη της τρισδιάστατης προβολής χαρτών αλλά και της διαχείρισης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας πολύτιμες πληροφορίες στον οδηγό.

Tέλος, έχει απλοποιηθεί ο τρόπος χειρισμού, παραπέμποντας στη λειτουργία ενός tablet και έχει προστεθεί στην περίπτωση του Multimedia Navi Pro και η δυνατότητα φωνητικού ελέγχου.

Γράψτε το σχόλιο σας