Με το άνετο 122-103 οι Ουόριος επικράτησαν των Καβαλίερς και έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών του NBA.
Έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Στεφ Κάρι ο οποίος σημείωσε 9 τρίποντα και συνολικά 33 πόντους, και «συνοδοιπόρο» του τον Κέβιν Ντουράντ που σταμάτησε στους 26 πόντους, οι Ουόριορς δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς προσπάθησε να κάνει τα πάντα αλλά φαίνεται πως ήταν απελπιστικά μόνος. Στα 44 λεπτά που έπαιξε σημείωσε 29 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 13 ασιστ. Η ομάδα των Καβαλίερς, αν θέλει να έχει ελπίδες, καλείται στους επόμενους δύο αγώνες να πάρει ισάριθμες νίκες.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.