Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε, όμως ο Μπιλ Κλίντον δεν έχει μετανιώσει για τη «σχέση» του με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

εΜάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν, μετά τη δράση και επιρροή που έχει το κίνημα #MeToo, σκέφτηκε ότι ο χειρισμός του στο σκάνδαλο ήταν ή όχι ο ενδεδειγμένος, είπε: «Νομίζω ότι έκανα το σωστό».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι περισσότερες ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν, το διασημότερο σεξουαλικό σκάνδαλο των τελευταίων 30 χρόνων, όταν στις  στις 17 Αυγούστου 1998,  ο τότε Αμερικανός Πρόεδρος, παραδέχθηκε ζωντανά στην τηλεόραση ότι «είχε ανάρμοστη σωματική επαφή» με ασκούμενη υπάλληλο στο γραφείο του, τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Μάλιστα, ενώ στην αρχή ο Κλίντον αρνούνταν τη σχέση, αναγκάστηκε να ομολογήσει όταν στα στοιχεία προστέθηκε και το περίφημο μπλε φόρεμα της Λεβίνσκι με τον ακόμη πιο διάσημο λεκέ.

Και παρά το γεγονός ότι η πρόταση πέρασε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, η Γερουσία τον αθώωσε και διατήρησε το αξίωμά του μέχρι το 2001. Όμως το… έμεινε κληρονομιά ο λεκές…

Τέλος σε ερώτηση αν αισθάνθηκε ότι έπρεπε να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με την 22χρονη -τότε- Λεβίνσκι, είπε ότι δεν έβλεπε τον λόγο για να κάνει κάτι τέτοιο.