Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και πατέρας και Λέων

Και πατέρας και Λέων

Βασικός του στόχος είναι να προσφέρει τα πάντα στα παιδιά του

Βασικός του στόχος είναι να προσφέρει τα πάντα στα παιδιά του, δεν θέλει να τους λείψει τίποτα, όμως συχνά γίνεται υπερβολικός και τα κακομαθαίνει. Θέλει να τους προσφέρει πολύ καλή μόρφωση και να τους βάλει τις βάσεις, για να μπορέσουν να φτάσουν ψηλά, καθώς είναι φιλόδοξος.

Μερικές φορές τον πιάνει τόσο η αγωνία του να είναι τέλειος, που ξεχνάει τον αυστηρό και πειθαρχημένο του ρόλο και μπερδεύεται. Ο  Λέων όσο και να διατηρεί το προφίλ του αρχηγού της οικογενείας, μόλις το παιδί του ζητήσει κάτι, αυτός ξεχνάει το «εγώ» του και τρέχει να ικανοποιήσει την όποια τρελή επιθυμία του παιδιού. Σημειωτέον πως τον τομέα που δε χάνει καθόλου το μέτρο είναι στον οικονομικό, είναι δίκαιος και δεν του αρέσουν οι σπατάλες χωρίς σκοπό.

Μπορεί να βρει και δεύτερη δουλειά προκειμένω να είναι η οικογένεια του σε ένα καλό επίπεδο, νοιάζεται για την γνώμη και τα συναισθήματα του παιδιού του αλλά δεν μπορεί εύκολα να το συζητήσει. Τέλος, ο πατέρας Λέων είναι ο αρχηγός της ζούγκλας και του σπιτιού!

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024