Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου

Κριός Ο Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 12 του μήνα που θα βρίσκεται εκεί θα γεμίσει το μυαλό σας με σκέψεις και το στόμα σας με λόγια! Οι πρώτες μέρες του μήνα προβλέπονται έντονες από όλες τις απόψεις! Ταύρος Ο μήνας αυτός έχει αποφασίσει να εστιάσει στα ερωτικά σας. Από τις πρώτες μέρες υπόσχεται θαύματα […]

Κριός

Ο Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 12 του μήνα που θα βρίσκεται εκεί θα γεμίσει το μυαλό σας με σκέψεις και το στόμα σας με λόγια! Οι πρώτες μέρες του μήνα προβλέπονται έντονες από όλες τις απόψεις!

Ταύρος

Ο μήνας αυτός έχει αποφασίσει να εστιάσει στα ερωτικά σας. Από τις πρώτες μέρες υπόσχεται θαύματα στους ελεύθερους του ζωδίου αλλά σήμερα προσοχή στις οφειλές.

Δίδυμοι

Ιούνιος ή αλλιώς ο μήνας των Διδύμων. Με τέσσερεις πλανήτες πάνω από το κεφάλι σας, δύσκολα κάτι μπορεί να πάει λάθος. Ετοιμαστείτε να λάμψετε!

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντι σας έχει βαλθεί να σας βάλει σε μπελάδες. Αναποδιές και «περίεργες» εκπλήξεις είναι στο πλάνο. Οπότε Καρκινάκια προσοχή!

Λέων

Κοινωνική ζωή! Ο Ερμής «γλυκοκοιτάζει» την κοινωνικότητα σας και σας πριμοδοτεί με ώθηση προς τα..έξω. Μήπως να κανονίσετε μια έξοδο σήμερα;

Παρθένος

Θέματα εργασίας αυτό το σαββατοκύριακο μπαίνουν στην συζήτηση. Μιλήστε και αναπτύξτε τις ιδέες σας σε άτομα που εμπιστεύεστε. Μπορεί να τσιμπήσετε και καμιά καλή ιδέα!

Ζυγός

Ο καινούργιος μήνας «κοιτάει» το σπίτι και τα οικογενειακά σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω προκαλεί ανησυχίες και ανάγκη για διαλλακτικότητα. Δεν χρειάζονται δραστικά μέτρα προς το παρόν, μόνο συζήτηση και ηρεμία

Σκορπιός

Το παρελθόν χτυπάει την πόρτα. Αυτές τις δύο μέρες, το μυαλό σου ταξιδεύει στα παλιά (αγαπημένο σου χόμπι) και φαίνεται να σε μπερδεύει. Κλείσε τις εκκρεμότητες του μυαλού σου μια και καλή.

Τοξότης

Κινήσεις προσεκτικές! Η σελήνη στο ζώδιο σου δίνει ένα τόνο αβεβαιότητας, για αυτές τις μέρες και πρέπει να είσαι σε θέση να ελιχθείς σχεδόν σαν αίλουρος για να την βγάλεις καθαρή!

Αιγόκερως

Παύση για ΣΚ. Σχέδια, που δρομολογείς καιρό, θέλουν μια ανάσα αυτό το σαββατοκύριακο. Μην επισπεύσεις διαδικασίες και μην βιαστείς.

Υδροχόος

Γιούρια; Η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει όμορφες και ανάλαφρες στιγμές αυτές τις δύο μέρες. Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως στις συζητήσεις του διημέρου θα αισθανθείς κάπως ριγμένος.

Ιχθύς

Νέος κύκλος επαφών. Ο Κρόνος στον 11ο οίκο σου ανοίγει μια νέα ατζέντα, που μελλοντικά μπορεί να χρησιμοποιήσεις. Οι γνωριμίες αυτών των ημερών θα είναι καταλυτικές.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024