Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Ανακοίνωση του Ιράν κατά της ΕΠΟ

«Επίθεση» της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ιράν κατά της ΕΠΟ, μέσω ανακοίνωσης, με αφορμή την ακύρωση του φιλικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων των δύο χωρών

Σκληρή ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ιράν κατά της ΕΠΟ, με αφορμή την ακύρωση του φιλικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων των δύο χωρών.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο επίσημο σάιτ της Ομοσπονδίας, ενώ σημειώνεται πως το Ιράν προετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου θα λάβει μέρος στον Β’ όμιλο, μαζί με τις Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο.

Η συνάντηση των δύο ομάδων είχε προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου, δηλαδή αύριο, στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ματαιώθηκε λόγω της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία.

Η Ελληνική Ομοσπονδία πρότεινε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, όμως οι δύο πλευρές διαφώνησαν στο σκέλος των διαφημιστικών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα τη ματαίωση του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας».

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024