Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία για κυβέρνηση στην Ιταλία

Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία για κυβέρνηση στην Ιταλία

Τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι το κίνημα των Πέντε Αστέρων με τη Λέγκα είναι κοντά στο να ανακοινώσουν τη συμφωνία τους για το σχηματισμό κυβέρνησης

«Εφικτή» χαρακτηρίζουν πλέον τα ιταλικά ΜΜΕ την τελική συμφωνία του κινήματος των Πέντε Αστέρων με τη Λέγκα για το σχηματισμό κυβέρνησης στην Ιταλία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο καθηγητής Οικονομικών Τζοβάνι Τρία φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του υπουργού Οικονομικών, με τον Πάολο Σαβόνα να «μετακινείται» στο υπουργείο Εξωτερικών ή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Για το υπουργείο Εξωτερικών, αν δεν επιλεγεί ο Σαβόνα, θα μπορούσε να επικρατήσει ο Έντσο Μοάβερο Μιλανέζι, ενώ θα πρέπει να φανεί αν το ακροδεξιό κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας θα στηρίξει, τελικά, την νέα κυβερνητική πλειοψηφία, αναλαμβάνοντας και κάποιο υπουργείο, πιθανώς το υπουργείο Άμυνας.

Η συνάντηση του επικεφαλής της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι και του αρχηγού των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο συνεχίζεται, για τον καθορισμό των τελευταίων λεπτομερειών, ενώ στη Βουλή, έφτασε και ο πρώην εντολοδόχος πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024