Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ευχές του Ερντογάν στον Πρόεδρο

Οι ευχές του Ερντογάν στον Πρόεδρο

Στιγμές αβροφροσύνης από τον τούρκο πρόεδρο ο οποίος ευχήθηκε στον Πρ. Παυλόπουλο με αφορμή την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πρόσφατα

Μπορεί οι σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας να είναι τεταμένες και ο «Σουλτάνος» να καταφέρεται κατά της χώρας μας όπου βρεθεί, ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες στιγμές αβροφροσύνης. Μια από αυτές είναι και οι ευχές του Τούρκου προέδρου στον Προκόπη Παυλόπουλο που προσφάτως υπεβλήθη σε επέμβαση.

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απέστειλε-σύμφωνα με πληροφοριες του ΑΠΕ ΜΠΕ -χθες το απόγευμα, μέσω της εδώ Τουρκικής Πρεσβείας, μήνυμα προς τον Έλληνα ομόλογό του, με το οποίο εξέφρασε τις ευχές του μετά την επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη ο κ. Παυλόπουλος στις 22 του μηνός.
Ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε, με το ίδιο μήνυμα, «τις εγκάρδιες ευχές του, για την ευημερία, υγεία και ευτυχία του Ελληνικού Λαού».
Τις ευχαριστίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις ανάλογες ευχές του προς τον Τουρκικό Λαό, διαβίβασε ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης, Γεώργιος Γεννηματάς, προς τον εδώ Τούρκο Πρέσβη Yaşar Halit Çevik.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024