Ο φωτογράφος Kai Schäfer έχει πάθος για το παλιό βινύλιο. Το απόλυτο must-have για όλους τους λάτρεις της μουσικής. Τα άλμπουμ που έρχονται αμέσως στο μυαλό ως ένα από τα καλύτερα στη σύγχρονη μουσική ιστορία είναι πολλά και δύσκολα μπορεί κανείς να διαλέξει! Εκείνος  αγαπά να τα φωτογραφίζει πάνω σε παλιά πικάπ καθώς είναι το φυσικό τους περιβάλλον. Η νέα σειρά φωτογραφιών του με τίτλο « Worldrecords» είναι  ένα αφιέρωμα στην τέχνη του βινυλίουυ και μια γιορτή μερικών από τις καλύτερες μουσικές της ποπ μουσικής.

Τα λευκώματα περιλαμβάνουν το The Rise and Fall του Ziggy Stardust από τον David Bowie, οι Joy Division’s με το Unknown Pleasures, το The Chronic του Dr Dre, οι αρχικές αναφορές του Gainsbourg του Serge, το Thriller του Michael Jackson, oi  Rolling Stones στην Main St και το  London Calling των Clash .

Οι φωτογραφίες κυκλοφορούν ήδη σε λεύκωμα, που δημοσιεύτηκε από την γκαλερί HENI και για έναν μήνα μπορεί κανείς να τις βρει κρεμασμένες στην γκαλερί. Λάτρεις της μουσικής, της ποπ και των μεγάλων καλλιτεχνών μπορούν πια να συγκεντρωθούν σε ένα στέκι και να ανταλλάξουν γνώμες, απόψεις και… βινύλια.