Η γλάστρα από το Πορτουγκάλ παρακολουθούσε. Έβλεπε την λειτουργία της ...εξυγίανσης και ποτιζόταν κάθε μήνα με χιλιάδες ευρώπουλα. Έμαθε τις πιέσεις και πως δουλεύει το σύστεμ
Το σκηνικό στήθηκε από πέρσι τον Ιούνιο. Όταν ο Σταυράκος εισηγήθηκε να ανέβει ο Κομίνης στην δεύτερη κατηγορία της UEFA.Με εντολή του αίλουρου. Ο Νότος απέκτησε από τότε ένα ακόμη ισχυρό …πιόνι που θα το χρησιμοποιούσε στην σκακιέρα την κατάλληλη στιγμή.
Όταν άρχισε η Λίγδα ο Γιαννάκης έδινε κάθε εβδομάδα το χαρτάκι στον Μιχαλιό. Ο Σταυράκος σιγοντάριζε. Η γλάστρα από το Πορτουγκάλ παρακολουθούσε. Έβλεπε την λειτουργία της …εξυγίανσης και ποτιζόταν κάθε μήνα με χιλιάδες ευρώπουλα. Έμαθε τις πιέσεις και πως δουλεύει το σύστεμ.
Ο Μιχαλιός και ο Σταυράκος έκαναν …σκυταλοδρομία την ιστορία με το χαρτάκι. Από τον έναν πήγαινε, όποτε χρειαζόταν, στον άλλον. Κάποια στιγμή ο Βορράς ενοχλήθηκε. Δεν του άρεσε που ο Νότος έπαιρνε ότι ήθελε. Μετά το …στυλιάρι που έπεσε στα Γιάννενα αποφάσισε να κινηθεί. Ήταν πλέον αργά αλλά το κατάλαβε στο τέλος. Νόμιζε ότι κρατούσε την τύχη στα χέρια του με τα δύο ντέρμπι στην έδρα του.
Ο Μιχαλιός μετατέθηκε σε άλλο πόστο. Γυρνοβολούσε στα γραφεία, όπως κάνει ακόμα αλλά ήταν πιο προσεκτικός. Στην πορεία ο Βορράς άρχισε να τον συμπαθεί. Να μην έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα μαζί του. Έτσι στον Νότο έμεινε μόνο ο Σταυράκος. Δεν το κουνάει αυτός από εκεί.
Ενδιάμεσα ενεργοποιήθηκε ο Κομίνης, ο οποίος ήταν υπεράνω κάθε υποψίας. Μέτρησε το γκολ του Βαρέλα, το ακύρωσε γιατί θυμήθηκε φυσικά την …υποχρέωση που είχε στον Νότο. Μετά το μέτρησε ξανά για να μπορέσει να φύγει από την Τούμπα. Φρόντισε φυσικά το φύλλο του αγώνα να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του αίλουρου. Με αυτό τον τρόπο έχασε ο Βορράς και νίκησε ο Νότος.
Ο επίλογος της χρονιάς γράφτηκε με τον ορισμό του Κομίνη σε αδιάφορο ματσάκι της τελευταίας αγωνιστικής, την αντικατάσταση του και τον ερχομό ξένου διαιτητή για τον τελικό. Σκ@τ@ τα έκανε εκεί ο Σταυράκος και κατέστρεψε την «κάλυψη» του. Γιατί μέχρι τότε όλοι νόμιζαν ότι ο Μιχαλιός έκανε μόνο τη δουλειά.
Η ιστορία λοιπόν ξεκίνησε με μπροστινό τον Μιχαλιό. Τελείωσε με τον Σταυράκο. Οι μάσκες έπεσαν. Για όλους. Τι θα γίνει τώρα με το χαρτάκι; Θα δίνουν διαφορετικά; Αν παραμείνουν στο πάρκο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.