Οι Χιούστον Ρόκετς πραγματοποίησαν μια εξαιρετική χρονιά, έφτασαν τους πρωταθλητές, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, στα… όριά τους, ωστόσο λύγισαν στο 7ο παιχνίδι των τελικών της Δύσης.
Η απουσία του Κρις Πολ λόγω τραυματισμού, ήταν αναμφίβολα καθοριστική και ο Τζέιμς Χάρντεν δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την έκβαση της σειράς, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα.
«Είμαι στεναχωρημένος, καθώς και στα δύο τελευταία ματς δεν είχαμε την ίδια ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε πολλά σουτ. Δεν θέλω να σταθώ στην απουσία του Πολ. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε τον αντίπαλο. Υπήρχαν και κάποια σφυρίγματα που δεν ήταν καλά και στα δύο τελευταία, κρίσιμα, παιχνίδια. Όλοι το είδαν αυτό. Οι Ουόριορς έχουν και τέσσερις All Stars κι αυτό βοηθά. Έβαλαν καθοριστικά σουτ και κέρδισαν, αλλά είχαν και τη βοήθεια της διαιτησίας», δήλωσε ο σούπερ σταρ των Ρόκετς.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου