Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ένα βήμα πριν από τους τελικούς της Basket League οι δύο «αιώνιοι»
Πηγή φωτογραφίας: Athens News Agency

Ένα βήμα πριν από τους τελικούς της Basket League οι δύο «αιώνιοι»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «ταξιδεύουν» σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, για την τρίτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League

Τη νίκη που θα τους στείλει στους τελικούς της Basket League αναζητούν απόψε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, έχοντας αμφότεροι προβάδισμα με 2-0 νίκες, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πάτρας αντίστοιχα.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας χρονολογικά, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ (18:30) στη Θεσσαλονίκη. Ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεσή του τον Νικ Καλάθη, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη χθες (28/5).

Οι δύο πρώτοι αγώνες ολοκληρώθηκαν με εκτενείς νίκες της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ (92-79, 84-67), ενώ από την άλλη το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου κυνηγά την έκπληξη με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό του.

Στις 20:30 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Προμηθέα στην Πάτρα για το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ, φτάνοντας μια… ανάσα από τη νίκη, ωστόσο ηττήθηκε με 89-88.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς επικράτησε πολύ εύκολα με 108-71, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός βέβαια από τους Τιλί και Αγραβάνη που χάνουν όλη τη σεζόν.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024