Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Οι προτάσεις της ΝΔ μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω

ΣΥΡΙΖΑ: Οι προτάσεις της ΝΔ μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω

Η Κουμουνδούρου σχολίασε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, υποστηρίζοντας ότι στο πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ αντικατοπτρίζεται το κυνικό πρόσωπο του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού

Την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σχολίασε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να δείξει το κυνικό πρόσωπο του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού, ο οποίος είναι το πραγματικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας».

«Υπερασπίστηκε την διάλυση των εργασιακών σχέσεων, απορρίπτοντας την επιστροφή στην κανονικότητα που δρομολογεί η παρούσα κυβέρνηση, υποσχέθηκε την παράδοση του Δημοσίου στα ιδιωτικά συμφέροντα, με τα καταστροφικά κοινωνικά αλλά και οικονομικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε» τονίζει η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «υπεραμύνθηκε της αποσάθρωσης του κοινωνικού κράτους και του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος, υπέρ ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια ακόμα αναφορά στην «ιστορική μνήμη» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας πως «είναι προφανές πως δεν επέλεξε τυχαία τη διαγραφή της ιστορικής μνήμης, με αφορμή την υπόθεση Λαμπράκη».

«Οι προτάσεις του για το μέλλον της χώρας μας γυρίζουν πολύ πιο πίσω ακόμα κι από τη δεκαετία του 1960» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024