Την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σχολίασε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να δείξει το κυνικό πρόσωπο του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού, ο οποίος είναι το πραγματικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας».

«Υπερασπίστηκε την διάλυση των εργασιακών σχέσεων, απορρίπτοντας την επιστροφή στην κανονικότητα που δρομολογεί η παρούσα κυβέρνηση, υποσχέθηκε την παράδοση του Δημοσίου στα ιδιωτικά συμφέροντα, με τα καταστροφικά κοινωνικά αλλά και οικονομικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε» τονίζει η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «υπεραμύνθηκε της αποσάθρωσης του κοινωνικού κράτους και του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος, υπέρ ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια ακόμα αναφορά στην «ιστορική μνήμη» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας πως «είναι προφανές πως δεν επέλεξε τυχαία τη διαγραφή της ιστορικής μνήμης, με αφορμή την υπόθεση Λαμπράκη».

«Οι προτάσεις του για το μέλλον της χώρας μας γυρίζουν πολύ πιο πίσω ακόμα κι από τη δεκαετία του 1960» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο