Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεπού – Αετός σημειώσατε 1

Αλεπού – Αετός σημειώσατε 1

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον καυγά για ένα κουνέλι

Πως θα αισθανόσασταν αν κάποιος σας άρπαζε το αγαπημένο σας φαγητό μέσα από τα χέρια; Οργή και διάθεση επίθεσης είναι τα πρώτα συναισθήματα που δημιουργούνται, σωστά; Έτσι φαίνεται να ένιωσε και η αλεπού της φωτογραφίας, της οποίας το κουνέλι  – θήραμα κλέφτηκε δραματικά από έναν αετό στις Νήσους Σαν Χουάν, πρόσφατα.

Ο αετός επιτέθηκε από αέρος στην αλεπού και ακολούθησαν στιγμές και φωτογραφίες, σε μια μάχη για την επιβίωση και την τροφή. Ο κλέφτης αετός συνηθίζει τέτοιες εφόδους επίθεσης προκειμένου να βρει τροφή, αφού δεν κάνουν πολύ προσπάθεια για να αποκτήσουν τροφή και συνήθως αναζητούν εύκολες λύσεις.

Ο φωτογράφος  Κέβιν Έμπι, λάτρης της άγρια φύσης, έχει αφιερωθεί στην φωτογραφία φυσικών τοπίων και ζει κοντά στο Σηάτλ. Ταξιδεύει συχνά στην Νότια Αμερική, την Ισλανδία και την Νέα Ζηλανδία. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ανεβάσει εικόνες απίστευτης φυσικής ομορφιάς και τελευταία βρέθηκε μάρτυρας αυτού του ομηρικού καυγά.  «Είδα έναν φαλακρό αετό να κλέβει ένα κουνέλι από μια νέα κόκκινη αλεπού. Ακόμη πιο εντυπωσιακό: κατά περιόδους, αυτή η μάχη έπαιξε πάνω από 20 πόδια στον αέρα. «.

Ο φωτογράφος βρισκόταν στα νησιά του Σαν Χουάν και παρακολουθούσε νεαρές αλεπούδες, που ονομάζονταν κιτ, έπαιζαν και κυνηγούσαν στο λιβάδι. «Μια κόκκινη αλεπού έπιασε ένα κουνέλι και το έφερε απέναντι από το λιβάδι», είπε. «Πήρα τη φωτογραφική μηχανή μου για να καταγράψω τη δράση. Μετά από μένα, άκουσα τη κραυγή ενός φαλακρού αετού. Γύρισα και το έβλεπα να πλησιάζει γρήγορα. Ήξερα ότι ήθελε το κουνέλι»..

Η σκηνή ήταν ακόμα πιο δραματική τελικά. Ενώ κανονικά η αλεπού θα έριχνε το κουνέλι, δίνοντας στον αετό ένα εύκολο δείπνο, αντ ‘αυτού, η αλεπού, με το σαγόνι της ακόμα σφιγμένο στο κουνέλι δεν έμεινε άπραγη. Ο αετός σήκωσε τη νεαρή αλεπού και το κουνέλι στον ουρανό, προκαλώντας έναν ακόμη πιο δραματικό αγώνα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024