Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, ενός κοριτσιού 14 ετών και ενός αγοριού 8 ετών, από τους ίδιους τους γονείς στη Λέρο.

Οι λεπτομέρειες των όσων συνέβαιναν πίσω από την κλειστή πόρτα, σε αυτό το σπίτι της φρίκης, σόκαραν ακόμα και τον υπαστυνόμο υποδιοικητή του Α.Τ. Λέρου, που κατάφερε να φτάσει στη λύση της υπόθεσης, αποκαλύπτοντας όσα έχουν υποστεί το 14χρονο κορίτσι και ο 8χρονος αδερφός για τόσα χρόνια.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, θύματα κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού είχαν πέσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών.

Μάλιστα αίσθηση προκαλεί ότι όλη η γειτονιά γνώριζε, όμως σιωπούσε.

Βίαζαν τα παιδιά τους

Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το 14χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του νησιού με ακατάσχετη αιμορραγία και μετά από εξέταση, Παιδίατρος και Γυναικολόγος ανακάλυψαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι, σε κατάσταση σοκ περιέγραψε σε ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό τη φρίκη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πατέρας ομολόγησε

Στην ανάκριση των δύο γονέων, ο πατέρας «έσπασε» και παραδέχτηκε τις κτηνώδεις πράξεις που έκαναν εκείνος και η σύζυγος τους εις βάρος των παιδιών τους.

Οι λεπτομέρειες έδειξαν να σοκάρουν ακόμα και τους έμπειρους αξιωματικούς, που τους έπαιρναν τις καταθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά πέραν τις σεξουαλικής κακοποίησης, έπεφταν πολύ συχνά και θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, ο οποίος ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

Τα δύο ανήλικα θα αναλάβει η θεία τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι κάθεται σε έναν καναπέ και δεν μπορεί να μιλήσει.