Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέρος: Ομολόγησε ο πατέρας ότι κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του

Λέρος: Ομολόγησε ο πατέρας ότι κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του

Επί τέσσερα χρόνια οι δύο γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι

Λεπτομέρειες για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τους γονείς τους στη Λέρο βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε ότι βίαζε τα ανήλικα παιδιά του με συμμετοχή και της μητέρας τους.

Επί τέσσερα χρόνια οι δύο γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι, ενώ η οικογένεια έχει ακόμη έναν 17χρονο γιο με νοητική υστέρηση, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν το άτυχο κορίτσι επισκέφθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία το νοσοκομείο του νησιού, ενώ εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό, αποκάλυψε το τι περνούσε όλα αυτά τα χρόνια μέσα τους τοίχους ενός σπιτιού στην περιοχή Πλάκα της Λέρου.

Μιλώντας στο «Ε» ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας, ανέφερε ότι ο πατέρας είναι υπάλληλος στο Ψυχιατρείο της Λέρου και -όπως είπε- «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένα παιδί μάλιστα, το κοριτσάκι, το παρακολουθούσε ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητος. Το παιδί, σύμφωνα με τον δήμαρχο, είχε μεταβεί πριν από έναν χρόνο στο Παίδων για παρακολούθηση μαζί με τους γονείς.

«Τον γνώριζα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» είπε ο δήμαρχος, ο οποίος υποστήριξε ότι το κοριτσάκι παρουσίαζε άγχος, το οποίο προφασιζόταν ότι προκαλείται από το σχολείο και τα μαθήματα, χωρίς να πει τίποτα άλλο που θα δημιουργούσε υπόνοιες για όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024