«Άκυρο» της ΑΕΚ στο Eurocup
Με συνοπτικές διαδικασίες απέρριψε την πρόσκληση της Euroleague για το Eurocup της επόμενης σεζόν η ΚΑΕ ΑΕΚ
«Πιστή» στο Basketball Champions League παραμένει η ΑΕΚ. Η Ένωση απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση της Euroleague για το Euorcup της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, παραμένοντας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της FIBA.
Άλλωστε η ΑΕΚ είχε απορρίψει τη συμμετοχή της στο Eurocup της περσινής σεζόν, καθώς ο μεγαλομέτοχος της, Μάκης Αγγελόπουλος, θεωρεί ότι το μοντέλο της Euroleague προκαλεί αθέμιτο ανταγωνισμό.
Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποτελεί μέλος του συμβουλίου ιδιοκτητών του Basketball Champions League, με την απόρριψη της πρόσκλησης να θεωρείται αναμενόμενη.
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
- Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Άπελντοορν 3-0: «Άλμα» πρόκρισης για τους Ερυθρόλευκους
- Νέα μείωση επιτοκίων κατά 0,25% από τη Fed
- Αγρότες: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση – Στα «μπλόκα» και οι… «γαλάζιοι» βουλευτές
- Τα asset της Google στη Γαλλία στοχεύει η πρώην ρωσική θυγατρική της



