Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπιασε ήδη δουλειά, βάζοντας μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Με τον ίδιο να έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο σε αυτό το κομμάτι, μιας και ήδη έχει ρίξει στο τραπέζι και τις πρώτες προτάσεις.

Η Ένωση μπαίνει σε μια νέα εποχή, αλλάζοντας σελίδα. Δίνοντας τα κλειδιά της ομάδας σε έναν άνθρωπο το έργο του οποίου έχει καταγραφεί και κρίνεται ως απόλυτα πετυχημένο. Η ΑΕΚ πήγε σε μια επιλογή που δείχνει να μην εμπεριέχει ιδιαίτερο ρίσκο.

Ο Ουζουνίδης είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ξέρει να δημιουργεί ομάδες που έχουν το δικό τους στιλ και χαρακτήρα και αυτό θα επιδιώξει να πετύχει και στην ΑΕΚ. Έχοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τέτοιες συνθήκες εργασίες.

Το κλαμπ βρίσκεται στα καλύτερά του, έχει μόλις κατακτήσει το πρωτάθλημα και παράλληλα η διοίκηση του παρέχει τα εχέγγυα και την εμπιστοσύνη που χρειάζεται. Συστατικά που σε πρώτη ανάγνωση δείχνουν αρκετά, για να κάνουν η ΑΕΚ και ο Ουζουνίδης από κοινού το βήμα παραπάνω που αναζητούν.