Σφοδρές αντιδράσεις ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε η σεξιστική επίθεση στελέχους του κόμματος στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την πρόσφατη συνεδρίαση της Βουλής για το ολιστικό σχέδιο, ο Τάσος Παπαζαχαρίας, συντονιστής της ΝΕ, υπεύθυνος της γενικής εποπτείας όλων των οργανώσεων της Αρκαδίας για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους ως επίσης υπεύθυνος Τύπου και ενημέρωσης, έκανε την παρακάτω ανάρτηση μετά τη συζήτηση στη Βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων:

«Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου!
Με στυλ αναρχικής πολιτικού, αχτενιστη-αβαφτη και ατημελητη, εμφανίστηκε η Φωφω χθες στη βουλή και υπερέβη κάθε όριο λογικής!

Δε με νοιάζει τι λέτε και τι κάνετε!
Δε με νοιάζει αν είστε κοντά σε συμφωνία!
Δε με νοιάζει αν θα βγούμε από τα μνημόνια!
Θέλω εκλογές εδώ και τώρα είπε,
ξεπερνώντας ακόμη κι αυτόν τον Λεβεντη!

Μάταια ο Κυριάκος προσπαθούσε να την πείσει να γίνουν οι εκλογές όχι τώρα αλλά τον Σεπτέμβριο!!!»…

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης επιτέθηκε στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας στο Twitter: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και η παρακμή του δεν προσβάλλουν απλά την Φώφη Γεννηματά, αλλά κάθε γυναίκα. Από την πολλή παρέα με τους ΑΝΕΛ έγιναν ίδιοι» ανέφερε από πλευράς του στο Twitter o κ.Χρηστίδης.

Αλλά και από την εκπροσώπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, δεν πέρασε απαρατήρητη η απαράδεκτη ανάρτηση του κ. Παπαζαχαρία και  χαρακτήρισε τη δήλωσή του «ατυχέστατη και προσβλητική». Η κ.Σβίγγου, σε ανάρτησή της στο twitter, αναφέρει ότι «Χωρίς αμφιβολία είναι ατυχέστατη και προσβλητική η ανάρτηση για την @FofiGennimata που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Τέτοιου τύπου απαράδεκτα σχόλια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνονται».