Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί οριστικά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απέσυρε την πρόταση που είχε κάνει στον Ισπανό τεχνικό, η οποία έφτανε τις 700.000 χιλιάδες ευρώ ετησίως, απολαβές ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με πέρυσι δηλαδή.

Ο Χιμένεθ από την πλευρά του αξίωνε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Σημειώνεται, πως το τελευταίο διάστημα, ο έμπειρος τεχνικός διεμήνυε μέσω συνεντεύξεων, στην πατρίδα του κυρίως, πως η παράμονή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ δεν είναι δεδομένη, ενώ δήλωσε πολλές φορές πως επιθυμεί να εργαστεί στη Σεβίλλη αν αυτή τον καλέσει.

Το ποτήρι φαίνεται πως… ξεχείλισε για τον «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΚ λοιπόν, ο οποίος απέσυρε την πρόταση συνεργασίας που είχε κάνει στον Χιμένεθ και πλέον η «Ένωση» αναζητά τον διάδοχό του στον πάγκο της.

Πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι υπήρξε ραντεβού χθες το βράδυ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στο οποίο συζητήθηκαν όλοι οι όροι της συνεργασίας των δύο πλευρών και επί της ουσίας προέκυψε συμφωνία!

Η επαφή του Έλληνα τεχνικού έγινε αρχικά με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε και απευθείας συνομιλία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Κάτι που ακόμα και αν δεν συνέβη, θα συμβεί άμεσα, από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα προχωρήσει την υπόθεση του Ουζουνίδη. Που αυτή τη στιγμή και μετά τις εξελίξεις με τον Χιμένεθ είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Κιτρινόμαυρων.