Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: Είμαστε εδώ, διότι είμαστε η Λίβερπουλ

Κλοπ: Είμαστε εδώ, διότι είμαστε η Λίβερπουλ

Ήρεμος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League

Ευδιάθετος και χωρίς άγχος εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο προπονητής της Λίβερπουλ αποκάλυψε πως θεωρεί τους «Μεϊρένχες» φαβορί, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.

Δείτε όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός:

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε«Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ΄ ότι μερικές εβδομάδες νωρίτερα, από πλευράς τραυματισμών. Είμαστε τόσο φρέσκοι, όσο θα μπορούσαμε μετά τις τελευταίες 15 ημέρες. Η φυσική κατάσταση δεν θα είναι πρόβλημα στον τελικό. Χρειαζόμαστε και λίγη τύχη, ενώ θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε στη διάρκεια του αγώνα. Αληθινά αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε καλά σε όλα τα επίπεδα»

Για την προετοιμασία της ομάδας του την τελευταία εβδομάδα: «Τίποτα το ιδιαίτερο, τίποτα το ξεχωριστό δε συνέβη. Όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι είμαι ο υπεύθυνος για τις ήττες, οπότε κανείς από τους παίκτες δεν έχει να χάσει τίποτα. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι είναι λίγο νευρικοί πριν το ματς, αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά στη διάρκειά του θα τα ξεχάσουν όλα αυτά και θα κάνουν αυτά που απαιτούν οι ανάγκες του παιχνιδιού, θα σουτάρουν, θα σκοράρουν, θα διασχίσουν πολλά χιλιόμετρα, θα δώσουν μάχες στον αέρα. Κάνεις ό,τι θέλεις στο ποδόσφαιρο, διότι πολύ απλά είναι ένα ποδοσφαιρικό ματς, σαφώς πολύ μεγάλο, αλλά είναι ένα ποδοσφαιρικό ματς.»

Για το αν μπορεί ο Σαλάχ να φτάσει το επίπεδο των Ρονάλντο και Μέσι: «Δεν είναι τόσο σημαντικό, κανένας προπονητής δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο» παραδέχθηκε ο Κλοπ και συνέχισε: «Ο Μέσι και ο Ρονάλντο αξίζουν όλες τις τιμές και όλα όσα έχουν κατακτήσει, διότι πάντα παίζουν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Εάν ο Μο μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά… διαθέτει όλα τα φόντα, έχει φανταστική προοπτική. Αυτή τη σεζόν είναι εξαιρετικός, απίστευτος θα έλεγα. Τα προσεχή χρόνια θα δείξουν εάν θα μπορέσει να κάνει κάτι ανάλογο.»

Για το πιο δυνατό «χαρτί» της ομάδας του: «Είναι το πνεύμα που διαθέτει, 100%. Τα παιδιά είναι έτοιμα για μεγάλα πράγματα. Πραγματικά αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες της Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, διότι δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Θα έχουμε την τελευταία προπόνηση απόψε.»

Για τη διαφορά εμπειρίας της Ρεάλ στο Champuions League: «Σαφώς και είναι πολύ σημαντική η εμπειρία. Είμαι βέβαιος ότι ένα λεπτό πριν την έναρξη του αγώνα η Ρεάλ θα είναι πιο σίγουρη απ΄ ότι εμείς, αλλά το ματς δεν τελειώνει σε εκείνο το λεπτό, τότε ξεκινά.»

Καταλήγοντας ο Γερμανός τεχνικός είπε: «Όταν βλέπεις τη Ρεάλ να παίζει λες «ουάου είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα», αλλά δεν έχει παίξει απέναντί μας. Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε έως εδώ, αλλά είμαστε εδώ διότι είμαστε η Λίβερπουλ. Δεν είμαστε μόνο μία καλή ομάδα. Αυτό το κλαμπ έχει στο DNA του ότι μπορεί να τα καταφέρνει στα δύσκολα. Κανείς δεν περίμενε πως θα φτάναμε εδώ, αλλά είμαστε εδώ. Διότι είμαστε η Λίβερπουλ.»

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024