Χωρίς Γιάννη η Εθνική στο τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών
Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ισραήλ (28/6) και την Εσθονία (2/7) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και τον Γιώργο Παπαγιάννη
Την 24άδα των παικτών ενόψει του τρίτου «παραθύρου» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανακοίνωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Θανάσης Σκουρτόπουλος.
Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7) ολοκληρώνουν την πρώτη φάση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Σε αυτές, υπολογίζονται κανονικά οι παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Ευρωλίγκας γενικότερα αλλά και οι Κώστας Κουφός και Τάιλερ Ντόρσεϊ, οι οποίοι αγωνίζονται στο ΝΒΑ.
Από εκεί και πέρα, στη λίστα δεν βρίσκονται οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Γιώργος Παπαγιάννης.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.