Πόσο μακριά μπορείς αν πας για να αποδείξεις την αθωότητα σου; Ο Ντέσμοντ Τζέιμς μάλλον πολύ μακριά…

Κατηγορούμενος για βιασμό ο 26χρονος άντρας, αποφάσισε να δείξει το πέος του στους δικαστές για να αποδείξει ότι δεν ταιριάζει με αυτό της περιγραφής του θύματος.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Ντέσμοντ Τζέιμς, κατηγορείται πως το 2012 βίασε άγνωστή γυναίκα. Έξι χρόνια μετά, ήρθε η ώρα να σταθεί μπροστά στο σώμα τον ενόρκων, στο δικαστή και σε δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο δικαστήριο.

Τη στιγμή της απολογίας του και μετά από εντολή του δικηγόρου του, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και τους έδειξε το πέος του για δέκα ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Ο λόγος ήταν ότι κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της, η άτυχη γυναίκα, δήλωσε ότι το πέος του άντρα που τη βίασε ήταν ελαφρώς πιο ανοιχτού χρώματος από το υπόλοιπο σώμα του, ενώ αναγνώρισε τον κατηγορούμενο από φωτογραφία.

Εκεί «πάτησε» ο δικηγόρος για να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του, λέγοντας ότι το πέος του είναι, στην πραγματικότητα, πιο μαύρο από το υπόλοιπο σώμα του. Μάλιστα φρόντισε να το αποδείξει.

Προς έκπληξη όσων βρίσκονταν στην αίθουσα, εισαγγελέας υπεραμύνθηκε της απόφασης του κατηγορούμενου, λέγοντας πως η έκτη τροπολογία, του δίνει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και αφού οι κατηγορίες αφορούν το πέος του, έχει το δικαίωμα να το… καταθέσει ως απόδειξη στο δικαστήριο.

Βέβαια, στη συνέχεια του… έκοψε τα πόδια, λέγοντας αυτό ότι δεν είναι αρκετό για να του δώσει την αθώωση, αφού το γενετικό υλικό φαίνεται να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο θύμα.

Γράψτε το σχόλιο σας