Έδειξε το πέος του στο δικαστήριο για να αποδείξει ότι είναι αθώος
Πόσο μακριά μπορείς αν πας για να αποδείξεις την αθωότητα σου;
Πόσο μακριά μπορείς αν πας για να αποδείξεις την αθωότητα σου; Ο Ντέσμοντ Τζέιμς μάλλον πολύ μακριά…
Κατηγορούμενος για βιασμό ο 26χρονος άντρας, αποφάσισε να δείξει το πέος του στους δικαστές για να αποδείξει ότι δεν ταιριάζει με αυτό της περιγραφής του θύματος.
Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Ντέσμοντ Τζέιμς, κατηγορείται πως το 2012 βίασε άγνωστή γυναίκα. Έξι χρόνια μετά, ήρθε η ώρα να σταθεί μπροστά στο σώμα τον ενόρκων, στο δικαστή και σε δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο δικαστήριο.
Τη στιγμή της απολογίας του και μετά από εντολή του δικηγόρου του, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και τους έδειξε το πέος του για δέκα ολόκληρα δευτερόλεπτα.
Ο λόγος ήταν ότι κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της, η άτυχη γυναίκα, δήλωσε ότι το πέος του άντρα που τη βίασε ήταν ελαφρώς πιο ανοιχτού χρώματος από το υπόλοιπο σώμα του, ενώ αναγνώρισε τον κατηγορούμενο από φωτογραφία.
Εκεί «πάτησε» ο δικηγόρος για να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του, λέγοντας ότι το πέος του είναι, στην πραγματικότητα, πιο μαύρο από το υπόλοιπο σώμα του. Μάλιστα φρόντισε να το αποδείξει.
Προς έκπληξη όσων βρίσκονταν στην αίθουσα, εισαγγελέας υπεραμύνθηκε της απόφασης του κατηγορούμενου, λέγοντας πως η έκτη τροπολογία, του δίνει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και αφού οι κατηγορίες αφορούν το πέος του, έχει το δικαίωμα να το… καταθέσει ως απόδειξη στο δικαστήριο.
Βέβαια, στη συνέχεια του… έκοψε τα πόδια, λέγοντας αυτό ότι δεν είναι αρκετό για να του δώσει την αθώωση, αφού το γενετικό υλικό φαίνεται να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο θύμα.
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442