Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Miami Freedom» θα ονομαστεί η ομάδα του Μπέκαμ στο MLS

«Miami Freedom» θα ονομαστεί η ομάδα του Μπέκαμ στο MLS

Η Miami Freedom αναμένεται να ενταχθεί στο MLS το 2020, σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα

Το όνομα για τη νέα του ομάδα στο MLS (αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου), φαίνεται πως βρήκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μαζί με τους συνεταίρους του.

Αυτό, θα είναι «Miami Freedom» και η ομάδα του Άγγλου αστέρα αναμένεται να ενταχθεί στο MLS το 2020, σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Σημειώνεται πως ο Μπέκαμ αγόρασε την ομάδα με μόλις 25 εκατ. δολάρια, λόγω συμφωνίας που είχε υπογράψει με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και το MLS το 2007, όταν δηλαδή «μετακόμισε» στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Γκάλαξι. Σύμφωνα με αυτήν, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια δική του ομάδα με μειωμένο κόστος, ενώ κανονικά, το ελάχιστο απαιτούμενο κεφάλαιο «αγγίζει» τα 150 εκατ. δολάρια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η τοπική εφημερίδα «Miami Herald», τα τέσσερα ονόματα από τα οποία κλήθηκαν να επιλέξουν οι ιδιοκτήτες της νέας ομάδας, ήταν Miami Freedom Football Club, Miami Freedom United, Miami Freedom FC και Miami Freedom.

Με υποστήριξη από εκατομμυριούχους συνεταίρους, ο Μπεκαμ, αγόρασε στην περιοχή Οβερτάουν ένα οικόπεδο και έχει δρομολογήσει την κατασκευή γηπέδου χωρητικότητας 25.000 θέσεων, σε μία επένδυση που εκτιμάται πως θα αγγίξει τα 300 εκατομμύρια δολλάρια.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024