Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ηλεκτρονικό εισιτήριο του Τσίπρα

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο του Τσίπρα

Δεν θα κάνει ποδαρικό το εισιτήριο στους αρχαιολογικούς χώρους

To γιοφύρι της Αρτας – συγγνώμη, το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία ήθελα να πω – δεν θα κάνει ποδαρικό την 1η Ιουνίου. Οπως αναφέρουν τα Νέα Κάπου μέσα στην πρώτη εβδομάδα του μήνα θα εμφανιστεί δειλά στον αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης, επισήμως επειδή είναι ένας εμβληματικός, αλλά λιγότερο γνωστός χώρος που πρέπει να αναδειχθεί.

Ανεπισήμως επειδή έχει σαφώς μικρότερη επισκεψιμότητα από την Κνωσό και την Ακρόπολη, γεγονός που θα επιτρέψει να αντιμετωπιστούν ευκολότερα οι όποιες δυσκολίες, αν και πολλά λάθη διορθώθηκαν, όπως παραδέχθηκε η πρόεδρος του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων Αθηνά Χατζηπέτρου, κατά την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος τον Μάιο στο Ολυμπιείο.

Μέχρι να βγει ο Ιούνιος εκτιμάται ότι θα μπορούμε να εκδίδουμε εισιτήριο μέσω Διαδικτύου και για το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και την Κνωσό, αφήνοντας τελευταία την Ακρόπολη και τους πέριξ αυτής χώρους που εντάσσονται στο ενιαίο εισιτήριο.
Η χαρά δε της κυβέρνησης είναι τόσο μεγάλη που επιτέλους θα γίνει το αυτονόητο – δεν θα περιμένουν οι επισκέπτες δηλαδή κάτω από τον ήλιο για ένα εισιτήριο και θα είναι άμεσος ο έλεγχος εσόδων ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα διαφυγόντων κερδών – που την επικοινωνιακή διαχείριση δεν την έχει το αρμόδιο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά το Γραφείο Πρωθυπουργού.

Να μην πανηγυρίσει κι ο Πρωθυπουργός ότι ένα έργο που εξήγγειλε η κυβέρνησή του το 2015 καταφέρνει έστω και πιλοτικά να το υλοποιήσει σε 11 χώρους με καθυστέρηση τριών ετών; Κι άλλωστε, πόσα έργα έχει να επιδείξει ενόψει εκλογών;

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024