«Είναι η πιο καυτή, πιο διεστραμμένα έξυπνη κοπέλα που αγαπά τα pop charts – ένα όνειρο μπλεγμένο με μια ισχυρή γλυκιά κοριτσίστικη φωνή , με τις καλύτερες χορευτικές κινήσεις ισάξιες  του Michael Jackson». Αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν για να περιγράψουν την Μαντόνα στο πρώτο άρθρο που γράφτηκε για εκείνη στο περιοδικό Interview.  Για μία νέα τραγουδίστρια με το Ιταλοφερμένο όνομα,  Madonna Louise Ciccone, της οποίας το αυτοβιογραφικό ντεμπούτο άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει ένα χρόνο πριν από το ντεμπούτο της στο περιοδικό. Από το αρχικό αυτό άρθρο – το οποίο έτρεξε στην έκδοση του Απριλίου 1984 – η Madonna εμφανίστηκε σε οκτώ εξώφυλλα του περιοδικού, συμπεριλαμβανομένου ενός που μοιράστηκε με τον Magic Johnson και τον Chuck Close το 1992.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η καυτή γυναίκα βίωσε το αφορισμό από το Βατικανό, η έξυπνη κοπέλα έγινε η πιο πλούσια και επιδραστική καλλιτέχνης των τελευταίων ετών, τα pop charts έχουν δει πολλές φορές το όνομα της στην κορυφή, η γλυκιά κοριτσίστικη φωνή έγινε γυναικεία μεστή και πήρε Όσκαρ ερμηνείας ενώ εξακολουθεί να χορεύει καλύτερα από επαγγελματία χορεύτρια . Ο χρησμός βγήκε αληθινός και η Μαντόνα ζει και βασιλεύει.

Προς τιμήν της, παρουσιάζουμε μια ματιά από διάφορα φάσματα της καλλιτέχνιδας, που συζητιέται ακόμα όσο καμία,   παρουσιάζοντας ένα αντιπροσωπευτικό λουκ που ενσωματώνει την τραγουδίστρια στο σημείο εκείνο της καριέρας της. Από την διάσημη λήψη, που κρατάει τον καβάλο της  φωτογραφημένη από τον Χερμπ Ρίττς το 1990, στην πρόσφατη λήψη με την κόκκινη σταυρωτή σφραγίδα στο πρόσωπο της του περασμένου έτους, το Material Girl παρέμεινε μια ντίβα  που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.